GOED

Bekijk alle recenties van onze klanten in het overzicht.
Fam van de Kamp - Almere 10 Aug

De werkzaamheden die Tricolor bij ons heeft gedaan zijn vakbekwaam en goed uitgevoerd. De staat van het buitenschilderwerk was niet zo best, maar is na het werk van Tricolor weer mooi en strak. Er wordt netjes gewerkt en alles is tot onze volle tevredenheid uitgevoerd.

 • Onderhoud NL Garantie

  Met trots mogen wij meedelen dat Tricolor Schilderwerken een erkend OnderhoudNL schildersbedrijf is met een kwaliteitskeurmerk.

 • 9% BTW voor woningen ouder dan 2 jaar

  Bewoont u een pand van twee jaar oud of ouder dat bestemd is voor permanente bewoning? Dan mogen wij overheidshalve berekenen, in plaats van 21% BTW, het lage tarief van 9% (onder voorbehoud van fiscale wijzigingen). Deze actie geldt het gehele jaar door. Nog meer voordeel dus!

 • Winterschilder korting

  Winterschilder korting van Oktober t/m Februari. Nog meer voordeel dus!

Schone gevels geven uw pand een frisse en verzorgde uitstraling.

Tricolor Schilderwerken reinigt uw gevels met professionele hoogdruk. Met onze klimmaterialen en steigers komen wij ook op moeilijk bereikbare plekken.

De gevels van uw pand staan bloot aan de weersinvloeden en de omgevingsvervuilingen zoals autowegen, maar ook een bos in de omgeving van uw pand kunnen zorgen voor aanslag.

 • Hydrofoberen van gevels
 • Reinigen van mossen en vuil
 • Inpregneren met Antimos en vuilmiddelen

Tricolor biedt professionele gevelreiniging met biologisch afbreekbare reinigingsmiddelen. Door de gevels te behandelen, te reinigen en vervolgens na te behandelen wordt een nieuw schoon oppervlak verkregen.

Onderhoud NL Garantie

De bij OnderhoudNL aangesloten bedrijven zijn professioneel, investeren in kennis, innoveren in onderhoud en zorgen dat alles waar mensen in wonen, werken, leren, recreëren, reizen verduurzaamd en behouden blijft voor de toekomst.

 • Gevelreiniging