GOED

Bekijk alle recenties van onze klanten in het overzicht.
Fam Kouffeld - Almere 10 Oct

Tricolor Schilderwerken is een bedrijf dat je als klant echt, maar dan ook echt, ontzorgt. Afspraken worden nagekomen, dagelijks bereikbaar voor vragen, en het schilderwerk ziet er zeer goed uit. Nergens is er over de randjes gekledderd, niet op de ramen, bakstenen, of waar dan ook. Je kunt met een gerust hart je huissleutel afgeven, als je thuiskomt is je huis keurig afgesloten, is de keuken opgeruimd en heeft de schilder 1 m2 van je schuur gebruikt voor zijn eigen spullen. Schilderen is een vak, maar ontzorgen ook, en beide disciplines zijn bij Tricolor Schilderwerken in goede handen.

 • Onderhoud NL Garantie

  Met trots mogen wij meedelen dat Tricolor Schilderwerken een erkend OnderhoudNL schildersbedrijf is met een kwaliteitskeurmerk.

 • 9% BTW voor woningen ouder dan 2 jaar

  Bewoont u een pand van twee jaar oud of ouder dat bestemd is voor permanente bewoning? Dan mogen wij overheidshalve berekenen, in plaats van 21% BTW, het lage tarief van 9% (onder voorbehoud van fiscale wijzigingen). Deze actie geldt het gehele jaar door. Nog meer voordeel dus!

 • Winterschilder korting

  Winterschilder korting van Oktober t/m Februari. Nog meer voordeel dus!

Tricolor Schilderwerken vervangt of plaatst alle soorten glas

De naam zegt het al “isolatieglas”, zorgt voor goede isolatie van uw pand en dit zult u merken in de energiekosten. Wanneer u voor HR++ isolatieglas kiest kunt u in aanmerking komen voor subsidie van de overheid, op deze manier kunt u de investering deels vergoed krijgen.

Ook het vervangen van ruitjes in een binnendeur behoort tot de mogelijkheden, bijvoorbeeld gestraald glas (melkglas) geeft een moderne uitstraling.

 • Het vervangen van alle soorten glas
 • Snelle service
 • Glas op maat

Onderhoud NL Garantie

De bij OnderhoudNL aangesloten bedrijven zijn professioneel, investeren in kennis, innoveren in onderhoud en zorgen dat alles waar mensen in wonen, werken, leren, recreëren, reizen verduurzaamd en behouden blijft voor de toekomst.