GOED

Bekijk alle recenties van onze klanten in het overzicht.
Roel en Martinette Strik - Almere 10 Aug

Tricolor heeft bij ons schitterend werk afgeleverd en bovendien is het contact van het begin tot het einde van het traject heel goed geweest. Frank denkt optimaal mee, ook toen wij ‘bugs’ hadden (lekkageproblemen) is hij altijd flexibel geweest en openstaand voor verandering in de planning bijvoorbeeld. Kortom: een communicatief sterke, scherp denkende en werkende vakman met betrouwbare medewerkers die de klus op een prettige manier geklaard hebben en waarbij het contact altijd prettig was en gericht op mooi resultaat. Frank en zijn mannen doen het niet voor minder!

 • Onderhoud NL Garantie

  Met trots mogen wij meedelen dat Tricolor Schilderwerken een erkend OnderhoudNL schildersbedrijf is met een kwaliteitskeurmerk.

 • 9% BTW voor woningen ouder dan 2 jaar

  Bewoont u een pand van twee jaar oud of ouder dat bestemd is voor permanente bewoning? Dan mogen wij overheidshalve berekenen, in plaats van 21% BTW, het lage tarief van 9% (onder voorbehoud van fiscale wijzigingen). Deze actie geldt het gehele jaar door. Nog meer voordeel dus!

 • Winterschilder korting

  Winterschilder korting van Oktober t/m Februari. Nog meer voordeel dus!

Tricolor Schilderwerken vervangt of plaatst alle soorten glas

De naam zegt het al “isolatieglas”, zorgt voor goede isolatie van uw pand en dit zult u merken in de energiekosten. Wanneer u voor HR++ isolatieglas kiest kunt u in aanmerking komen voor subsidie van de overheid, op deze manier kunt u de investering deels vergoed krijgen.

Ook het vervangen van ruitjes in een binnendeur behoort tot de mogelijkheden, bijvoorbeeld gestraald glas (melkglas) geeft een moderne uitstraling.

 • Het vervangen van alle soorten glas
 • Snelle service
 • Glas op maat

Onderhoud NL Garantie

De bij OnderhoudNL aangesloten bedrijven zijn professioneel, investeren in kennis, innoveren in onderhoud en zorgen dat alles waar mensen in wonen, werken, leren, recreëren, reizen verduurzaamd en behouden blijft voor de toekomst.