GOED

Bekijk alle recenties van onze klanten in het overzicht.
Fam. van der Cammen 27 Jul

Volledig ontzorgd door Schildersbedrijftricolor, na 3 jaar belde hij om zijn eigen werk te controleren, hierna zijn kleine gebreken verholpen en kunnen wij zo weer 3 jaar verder. Dit kost ons uiteindelijk veel minder, want ons schilderwerk gaat langer mee!

 • Onderhoud NL Garantie

  Met trots mogen wij meedelen dat Tricolor Schilderwerken een erkend OnderhoudNL schildersbedrijf is met een kwaliteitskeurmerk.

 • 9% BTW voor woningen ouder dan 2 jaar

  Bewoont u een pand van twee jaar oud of ouder dat bestemd is voor permanente bewoning? Dan mogen wij overheidshalve berekenen, in plaats van 21% BTW, het lage tarief van 9% (onder voorbehoud van fiscale wijzigingen). Deze actie geldt het gehele jaar door. Nog meer voordeel dus!

 • Winterschilder korting

  Winterschilder korting van Oktober t/m Februari. Nog meer voordeel dus!

Tricolor Schilderwerken vervangt of plaatst alle soorten glas

De naam zegt het al “isolatieglas”, zorgt voor goede isolatie van uw pand en dit zult u merken in de energiekosten. Wanneer u voor HR++ isolatieglas kiest kunt u in aanmerking komen voor subsidie van de overheid, op deze manier kunt u de investering deels vergoed krijgen.

Ook het vervangen van ruitjes in een binnendeur behoort tot de mogelijkheden, bijvoorbeeld gestraald glas (melkglas) geeft een moderne uitstraling.

 • Het vervangen van alle soorten glas
 • Snelle service
 • Glas op maat

Onderhoud NL Garantie

De bij OnderhoudNL aangesloten bedrijven zijn professioneel, investeren in kennis, innoveren in onderhoud en zorgen dat alles waar mensen in wonen, werken, leren, recreëren, reizen verduurzaamd en behouden blijft voor de toekomst.