• Kunststof onderhoud

  Wist u dat onderhoudsvrije materialen ook onderhoud nodig hebben, door blootstelling aan weersinvloeden en vuilaanslag wordt uw kunststof aangetast.

GOED

Bekijk alle recenties van onze klanten in het overzicht.
Roel en Martinette Strik - Almere 10 Aug

Tricolor heeft bij ons schitterend werk afgeleverd en bovendien is het contact van het begin tot het einde van het traject heel goed geweest. Frank denkt optimaal mee, ook toen wij ‘bugs’ hadden (lekkageproblemen) is hij altijd flexibel geweest en openstaand voor verandering in de planning bijvoorbeeld. Kortom: een communicatief sterke, scherp denkende en werkende vakman met betrouwbare medewerkers die de klus op een prettige manier geklaard hebben en waarbij het contact altijd prettig was en gericht op mooi resultaat. Frank en zijn mannen doen het niet voor minder!

 • Onderhoud NL Garantie

  Met trots mogen wij meedelen dat Tricolor Schilderwerken een erkend OnderhoudNL schildersbedrijf is met een kwaliteitskeurmerk.

 • 9% BTW voor woningen ouder dan 2 jaar

  Bewoont u een pand van twee jaar oud of ouder dat bestemd is voor permanente bewoning? Dan mogen wij overheidshalve berekenen, in plaats van 21% BTW, het lage tarief van 9% (onder voorbehoud van fiscale wijzigingen). Deze actie geldt het gehele jaar door. Nog meer voordeel dus!

 • Winterschilder korting

  Winterschilder korting van Oktober t/m Februari. Nog meer voordeel dus!

Tricolor Schilderwerken biedt u onderhoud voor al uw kunststof elementen.

Wist u dat onderhoudsvrije materialen ook onderhoud nodig hebben, door blootstelling aan weersinvloeden en vuilaanslag wordt uw kunststof aangetast. Ook Trespa onderdelen behoeven enig onderhoud.

Tricolor Schilderwerken biedt u onderhoud voor al uw kunststof elementen.

Door het kunststof te reinigen en te behandelen wordt een schone nieuwe toplaag verkregen waar minder vuil op hecht. Door het kunststof te behandelen voorkomt u uitdroging, haarscheurtjes en heel belangrijk behoud van kleur. Op deze manier blijven uw kunststof elementen er de gehele levensduur mooi en verzorgt uitzien.

Tricolor Schilderwerken komt ook hoog bij uw dakkapel, met ons speciaal steigermaterieel met uitwijk console komen wij veilig bij uw dakkapel om deze te behandelen.

Onderhoud NL Garantie

De bij OnderhoudNL aangesloten bedrijven zijn professioneel, investeren in kennis, innoveren in onderhoud en zorgen dat alles waar mensen in wonen, werken, leren, recreëren, reizen verduurzaamd en behouden blijft voor de toekomst.

 • Kunststof onderhoud

 • Kunststof onderhoud