• Kunststof onderhoud

    Wist u dat onderhoudsvrije materialen ook onderhoud nodig hebben, door blootstelling aan weersinvloeden en vuilaanslag wordt uw kunststof aangetast.

Tricolor Schilderwerken biedt u onderhoud voor al uw kunststof elementen.

Wist u dat onderhoudsvrije materialen ook onderhoud nodig hebben, door blootstelling aan weersinvloeden en vuilaanslag wordt uw kunststof aangetast. Ook Trespa onderdelen behoeven enig onderhoud.

Tricolor Schilderwerken biedt u onderhoud voor al uw kunststof elementen.

Door het kunststof te reinigen en te behandelen wordt een schone nieuwe toplaag verkregen waar minder vuil op hecht. Door het kunststof te behandelen voorkomt u uitdroging, haarscheurtjes en heel belangrijk behoud van kleur. Op deze manier blijven uw kunststof elementen er de gehele levensduur mooi en verzorgt uitzien.

Tricolor Schilderwerken komt ook hoog bij uw dakkapel, met ons speciaal steigermaterieel met uitwijk console komen wij veilig bij uw dakkapel om deze te behandelen.

Onderhoud NL Garantie

De bij OnderhoudNL aangesloten bedrijven zijn professioneel, investeren in kennis, innoveren in onderhoud en zorgen dat alles waar mensen in wonen, werken, leren, recreëren, reizen verduurzaamd en behouden blijft voor de toekomst.

gre wiskerke
gre wiskerke
2023-03-26
Zeer tevreden over Frank en zijn collega's. Werken keurig, professioneel, snel, gaan zorgvuldig met onze spullen om. Erg blij met het resultaat, zowel trappen en al het houtwerk rondom de trappen, aanbrengen van vliesbehang en sauzen, als blij met het buitenschilderwerk. Denken goed mee, adviseren desgevraagd. Aanrader! .
Pena Espeleta
Pena Espeleta
2023-03-22
We hebben al meerdere keren Tricolor ingeschakeld voor schilderwerkzaamheden, zowel binnen als buiten. Tricolor is een professioneel bedrijf die top kwaliteit levert. Het schilderwerk ziet er na jaren nog steeds goed uit. Ze werken zorgvuldig en werken alles netjes af. Ze luisteren goed naar de wensen van de klant en komen afspraken na. Ze zijn erg betrouwbaar. Kortom: we zijn erg tevreden met Tricolor en bevelen dit bedrijf zeer aan
jonna morrema
jonna morrema
2023-03-21
We zijn zeer tevreden over Tricolor. Er wordt goed met je meegedacht en adviezen gegeven. Ze werken erg secuur, in een rap tempo en ruimen alles aan het eind van de dag keurig op. Ook wordt er goed gecommuniceerd over de planning en bij vragen van hun kant. Kortom.....je hebt er geen omkijken naar!
Keesjan van Bunningen
Keesjan van Bunningen
2023-03-18
Voor onze (kleine) VvE zijn we op zoek gegaan naar een lokaal onderhouds-/schildersbedrijf voor een langjarige samenwerking. We hebben deze partner gevonden in Tricolor. Frank en zijn medewerkers zijn professioneel, denken met ons mee en zijn vriendelijk en prettig in de omgang. Ze doen geen overbodig/onnodig werk (besparing!), maar pakken door wanneer dat nodig is (houtrot). Allemaal goed gecommuniceerd en in overleg. Enige min-puntje is dat we even hebben moeten wachten tot ze de werkzaamheden konden/kwamen uitvoeren. Maar dit beschouw ik als een teken dat ze blijkbaar goed aangeschreven staan en erg gewild zijn.
michiel van dijk
michiel van dijk
2023-03-15
Super service van topschilders! Een absolute aanrader!!
fcroese
fcroese
2023-03-15
Frank en team hebben bij ons de bovenverdiepingen geschilderd wat een prachtig resultaat heeft opgeleverd. Een echte vakman waarmee het prettig communiceren is. Binnenkort zal hij ook ons buiten schilderwerk oppakken waarbij, wederom de prettige communicatie en scherpe prijs, zorgen dat ik dat vol vertrouwen tegemoet zie.
Nakatsie Chan
Nakatsie Chan
2022-09-06
Professioneel, weten heel goed waar ze mee bezig zijn, komen afspraken na. Hebben de juiste werkhouding. Werken netjes af tot in de puntjes.
Hans Walthuis
Hans Walthuis
2019-07-18
Belangrijke factoren voor ons besluit om Tricolor schilderwerken te selecteren voor ons buitenschilderwerk zijn: Hoge kwaliteit dienstverlening en materialen; een lokale leverancier en erkend onderhoud NL bedrijf. Tricolor brengt een heldere offerte (dus zonder verrassingen!!). De werkzaamheden worden conform afspraak uitgevoerd. Tom en Frank zijn zeer vakkundig, flexibel en met correcte omgangsvormen. Bijzonder prettig om het werk door te laten uitvoeren.

Onderhoud NL Garantie

Met trots mogen wij meedelen dat Tricolor Schilderwerken een erkend OnderhoudNL schildersbedrijf is met een kwaliteitskeurmerk.

9% BTW voor woningen ouder dan 2 jaar

Bewoont u een pand van twee jaar oud of ouder dat bestemd is voor permanente bewoning? Dan mogen wij overheidshalve berekenen, in plaats van 21% BTW, het lage tarief van 9% (onder voorbehoud van fiscale wijzigingen). Deze aktie geldt het gehele jaar door. Nog meer voordeel dus!

  • Kunststof onderhoud

  • Kunststof onderhoud

💬 Hi, stel je vraag!