• Kunststof onderhoud

    Wist u dat onderhoudsvrije materialen ook onderhoud nodig hebben, door blootstelling aan weersinvloeden en vuilaanslag wordt uw kunststof aangetast.

Tricolor Schilderwerken biedt u onderhoud voor al uw kunststof elementen.

Wist u dat onderhoudsvrije materialen ook onderhoud nodig hebben, door blootstelling aan weersinvloeden en vuilaanslag wordt uw kunststof aangetast. Ook Trespa onderdelen behoeven enig onderhoud.

Tricolor Schilderwerken biedt u onderhoud voor al uw kunststof elementen.

Door het kunststof te reinigen en te behandelen wordt een schone nieuwe toplaag verkregen waar minder vuil op hecht. Door het kunststof te behandelen voorkomt u uitdroging, haarscheurtjes en heel belangrijk behoud van kleur. Op deze manier blijven uw kunststof elementen er de gehele levensduur mooi en verzorgt uitzien.

Tricolor Schilderwerken komt ook hoog bij uw dakkapel, met ons speciaal steigermaterieel met uitwijk console komen wij veilig bij uw dakkapel om deze te behandelen.

Onderhoud NL Garantie

De bij OnderhoudNL aangesloten bedrijven zijn professioneel, investeren in kennis, innoveren in onderhoud en zorgen dat alles waar mensen in wonen, werken, leren, recreëren, reizen verduurzaamd en behouden blijft voor de toekomst.

Dennis
Dennis
2023-10-11
Na al eerder de goede reviews van anderen over Tricolor te hebben gelezen, hebben wij besloten Tricolor onze klus te gunnen. Het contact met Frank was vanaf dag 1 al goed en de offerte was scherp. De schilders (Joost en Jerry) waren echte vakmannen. Buiten dat het hele goede schilders zijn, was het ook fijn om met deze mannen 2 weken op te trekken bij ons thuis. Het uiteindelijke resultaat is fantastisch en wij zijn dan ook zeer tevreden over de kwaliteit van het schilderwerk. Absoluut 5-*****
Mieke Spruijt
Mieke Spruijt
2023-09-09
Tricolor heeft bij ons thuis de muren van begane grond en 1e etage behangen met glasvliesbehang + kroonlijsten hangen. Fijne mensen. Werk is echt netjes gedaan. Ze hebben zelfs nog andere klussen gedaan, wat ons zelf niet lukte, zoals lampen ophangen en deurbel installeren, maar ook een wand met houtlatjes gemaakt. We kunnen ze van harte aanbevelen!
Michiel Van Dijk
Michiel Van Dijk
2023-08-08
Prettige mensen en mede daarom: prettig contact. Zowel buiten de boel laten schilderen als de kinderkamer laten doen, ziet er goed uit.
Marina Verzeide
Marina Verzeide
2023-07-31
Klantvriendelijk en zeer professioneel
Lieke
Lieke
2023-07-04
Professioneel schildersbedrijf waar kwaliteit echt bovenaan staat, écht vakwerk! Inmiddels zijn wij vaste klant en krijgen ze elke klus die binnen hun vakgebied ligt. Altijd het volledige vertrouwen dat het goed komt.
Sarah de Lange
Sarah de Lange
2023-06-29
Excellent painters that do high quality work, both inside and outside of the house. Very professional when communicating. Did an stellar job on our 18th century monumental house.
Nico Dekker
Nico Dekker
2023-06-29
Een zeer vakkundig en professioneel schildersbedrijf. Wij zijn al ruim 7 jaar vaste klant en ons huis ziet er zowel van binnen als van buiten erg netjes en goed onderhouden uit.
Janine Van Wijk
Janine Van Wijk
2023-06-05
In een woord FANTASTISCH. We hebben het hele huis laten behangen en schilderen en zijn meer dan tevreden. Frank (en zijn medewerkers ook) denkt actief mee, is open en vooral eerlijk over wat kan en wat niet. Eindeloos oog voor details (nadat alles gereed was, werd alles nog een keer nagelopen voor de allerkleinste puntjes op de i). Geen moeite of vraag was teveel (ook al belde/appte ik voor de zoveelste keer met een vraag). Heerlijk dat alles elke dag werd opgeruimd. Planning klopte. Medewerkers super vriendelijk. Zou dit bedrijf zeer zeker aanbevelen!
Kees van Mansom
Kees van Mansom
2023-06-01
Frank en team (met name Jerry) hebben bij ons alle kozijnen van de grond af aan opnieuw opgebouwd en keurig afgelakt. Oude verflagen werden grondig verwijderd en alles werd zorgvuldig geschuurd. Waar nodig werd het hout gerepareerd en kit vervangen, alles in goed overleg. Toen we twijfelden over de kleur van de raamkozijnen, werd er goed meegedacht en uiteindelijk kozen we een kleur die veel beter bij ons huis paste dan wat we oorspronkelijk in gedachten hadden. Alles staat er nu weer strak bij en we kunnen weer jaren vooruit.
Tonnis Buurma
Tonnis Buurma
2023-06-01
Een zeer betrouwbaar vakkundig bedrijf. Goed overleg. Heldere offerte. Alles wordt piekfijn uitgevoerd. Is er iets niet goed dan wordt dat keurig hersteld of opnieuw gemaakt. Dus als wij weer iets willen aan ons huis wat betreft schilder en/of behangwerkwerk dan komen we bij Tricolor uit.

Onderhoud NL Garantie

Met trots mogen wij meedelen dat Tricolor Schilderwerken een erkend OnderhoudNL schildersbedrijf is met een kwaliteitskeurmerk.

9% BTW voor woningen ouder dan 2 jaar

Bewoont u een pand van twee jaar oud of ouder dat bestemd is voor permanente bewoning? Dan mogen wij overheidshalve berekenen, in plaats van 21% BTW, het lage tarief van 9% (onder voorbehoud van fiscale wijzigingen). Deze aktie geldt het gehele jaar door. Nog meer voordeel dus!

  • Kunststof onderhoud

  • Kunststof onderhoud

💬 Hi, stel je vraag!