GOED

Bekijk alle recenties van onze klanten in het overzicht.
Rob en Elise de Jager - Almere 31 Jan

Onze opdracht was het sauzen van de muren en plafonds van de woonkamer – en eetkamer, de gang, de keuken, bijkeuken en studeerkamer.

Het duo Tom en Rob pakte deze klus voortvarend aan. In totaal zijn ze drie dagen bezig geweest.

Ze kwamen binnen met een vrolijke kwinkslag, Ja, de heren lustten om te beginnen wel een bak koffie om op gang te komen.

Daarna begon de dag met prima hulp bij het verplaatsen van het meubilair en de kasten. We hadden veel voorwerk gedaan, maar dit sjouwen was ons net wat te zwaar.

Een paar opvallende zaken:

 • een secure voorbereiding met het afplakken/afdekken van wanden, vloeren en meubels met tape, papier en plastic
 • daarna zeer precies en nauwkeurig schilderen, maar ook in een redelijk hoog tempo
 • qua logistiek zijn beiden goed op elkaar ingespeeld
 • tijdens de werkzaamheden bleef de vrolijke noot overheersen. Men zegt dat vrouwen kunnen kletsen, Nou, deze twee kunnen er ook wat van..
 • daarnaast zijn zij kritisch qua materiaalgebruik. Geen goedkoop spul, maar wel een uitstekend resultaat
 • bij de oplevering alles weer op zijn plaats gezet en alles brandschoon opgeleverd

Kortom, wij zijn als opdrachtgever zeer tevreden en daarom schrijven wij uit waardering voor Tricolor graag deze positieve recentie

 • Onderhoud NL Garantie

  Met trots mogen wij meedelen dat Tricolor Schilderwerken een erkend OnderhoudNL schildersbedrijf is met een kwaliteitskeurmerk.

 • 9% BTW voor woningen ouder dan 2 jaar

  Bewoont u een pand van twee jaar oud of ouder dat bestemd is voor permanente bewoning? Dan mogen wij overheidshalve berekenen, in plaats van 21% BTW, het lage tarief van 9% (onder voorbehoud van fiscale wijzigingen). Deze actie geldt het gehele jaar door. Nog meer voordeel dus!

 • Winterschilder korting

  Winterschilder korting van Oktober t/m Februari. Nog meer voordeel dus!

Het buitenschilderwerk vraagt om speciale aandacht van de vakman, Wij zijn in staat OM UW houtwerk tegen weer en wind te beschermen.

Het onderhouden van het schilderwerk draagt bij aan de waarde van uw pand. Het buitenschilderwerk vraagt om speciale aandacht van de vakman, deze is in staat om met de juiste producten uw houtwerk tegen weer en wind te beschermen.

Tricolor Schilderwerken werkt uitsluitend met topproducten van Sigma Coatings. Onze vakmensen leveren schilderwerk van kwaliteit, door gebruik van alleen de beste producten en de toepassingen van een minimaal 2 lagen verfsysteem gaan wij uit van een levensduur van 5-6 jaar voor het buitenschilderwerk.

Wij bieden u graag een vrijblijvende offerte aan, hierbij wordt een deskundige analyse opgemaakt van de staat van het schilderwerk. Op deze manier verkrijgt u een passende aanbieding die alleen op uw schilderwerk van toepassing is, zo betaald u voor wat nodig is en niets meer.

geen lang lopende contracten, wel gecontroleerd onderhoud.

Wanneer Tricolor bij u het buitenschilderwerk heeft opgeleverd, bieden wij na het 3e schilderjaar een kosteloze controlebeurt aan. Bekijk het complete onderhoudsplan.

Onderhoud NL Garantie

De bij OnderhoudNL aangesloten bedrijven zijn professioneel, investeren in kennis, innoveren in onderhoud en zorgen dat alles waar mensen in wonen, werken, leren, recreëren, reizen verduurzaamd en behouden blijft voor de toekomst.

 • Schilderwerk buiten

 • Schilderwerk buiten