Recensies

Rob en Elise de Jager - Almere

Onze opdracht was het sauzen van de muren en plafonds van de woonkamer – en eetkamer, de gang, de keuken, bijkeuken en studeerkamer.

Het duo Tom en Rob pakte deze klus voortvarend aan. In totaal zijn ze drie dagen bezig geweest.

Ze kwamen binnen met een vrolijke kwinkslag, Ja, de heren lustten om te beginnen wel een bak koffie om op gang te komen.

Daarna begon de dag met prima hulp bij het verplaatsen van het meubilair en de kasten. We hadden veel voorwerk gedaan, maar dit sjouwen was ons net wat te zwaar.

Een paar opvallende zaken:

  • een secure voorbereiding met het afplakken/afdekken van wanden, vloeren en meubels met tape, papier en plastic
  • daarna zeer precies en nauwkeurig schilderen, maar ook in een redelijk hoog tempo
  • qua logistiek zijn beiden goed op elkaar ingespeeld
  • tijdens de werkzaamheden bleef de vrolijke noot overheersen. Men zegt dat vrouwen kunnen kletsen, Nou, deze twee kunnen er ook wat van..
  • daarnaast zijn zij kritisch qua materiaalgebruik. Geen goedkoop spul, maar wel een uitstekend resultaat
  • bij de oplevering alles weer op zijn plaats gezet en alles brandschoon opgeleverd

Kortom, wij zijn als opdrachtgever zeer tevreden en daarom schrijven wij uit waardering voor Tricolor graag deze positieve recentie

Fam Kouffeld - Almere

Tricolor Schilderwerken is een bedrijf dat je als klant echt, maar dan ook echt, ontzorgt. Afspraken worden nagekomen, dagelijks bereikbaar voor vragen, en het schilderwerk ziet er zeer goed uit. Nergens is er over de randjes gekledderd, niet op de ramen, bakstenen, of waar dan ook. Je kunt met een gerust hart je huissleutel afgeven, als je thuiskomt is je huis keurig afgesloten, is de keuken opgeruimd en heeft de schilder 1 m2 van je schuur gebruikt voor zijn eigen spullen. Schilderen is een vak, maar ontzorgen ook, en beide disciplines zijn bij Tricolor Schilderwerken in goede handen.

Fam Blok - Almere

Wij hebben Tricolor alle binnen- en buitenschilderwerk laten doen van ons huis. Prettig contact en goed advies vooraf en tijdens de werkzaamheden. Nette werkwijze. Keurig eindresultaat. En de paar imperfecties die we naderhand constateerden werden ook zeer netjes opgelost. Een aanrader.

Dhr Calis - Hilversum

Mijn ervaring met Tricolor is dat het uitstekend werkt en goed schilderwerk aflevert.

F.P. Oudshoorn - Weesp

Tricolor heb ik als een plezierig bedrijf ervaren; correctheid, flexibiliteit, vakkundigheid (d.m.v. certificering) en een zorgvuldige werkwijze. Dit gecombineerd met een verzorgde offerte, welbespraaktheid en correcte omgangsvormen doet dit mij met plezier terugdenken aan de recent door hen uitgevoerde werkzaamheden.

Fam van de Kamp - Almere

De werkzaamheden die Tricolor bij ons heeft gedaan zijn vakbekwaam en goed uitgevoerd. De staat van het buitenschilderwerk was niet zo best, maar is na het werk van Tricolor weer mooi en strak. Er wordt netjes gewerkt en alles is tot onze volle tevredenheid uitgevoerd.

Fam Rosner - Lelystad

Tricolor is voor mij een schildersbedrijf waar ik waar voor mijn geld krijg. Frank en zijn team werken zeer nauwgezet en het resultaat is altijd perfect! Het schilderwerk gaat lang mee, waardoor het ook nog eens voordelig is. Ik kan Tricolor aan iedereen van harte aanbevelen.

Roel en Martinette Strik - Almere

Tricolor heeft bij ons schitterend werk afgeleverd en bovendien is het contact van het begin tot het einde van het traject heel goed geweest. Frank denkt optimaal mee, ook toen wij ‘bugs’ hadden (lekkageproblemen) is hij altijd flexibel geweest en openstaand voor verandering in de planning bijvoorbeeld. Kortom: een communicatief sterke, scherp denkende en werkende vakman met betrouwbare medewerkers die de klus op een prettige manier geklaard hebben en waarbij het contact altijd prettig was en gericht op mooi resultaat. Frank en zijn mannen doen het niet voor minder!

Fam. van der Cammen

Volledig ontzorgd door Schildersbedrijftricolor, na 3 jaar belde hij om zijn eigen werk te controleren, hierna zijn kleine gebreken verholpen en kunnen wij zo weer 3 jaar verder. Dit kost ons uiteindelijk veel minder, want ons schilderwerk gaat langer mee!